PRODUCTES

Bombes d'aigua, motors submergibles, variadors de velocitat, accessoris.

Disposem d'una àmplia gamma de bombes i productes relacionats. Bombes de superfície, bombes submergibles d'aigües netes, bombes submergibles d'aigües residuals, bombes de piscina, variadors de velocitat, acumuladors... Seleccioni entre tots els nostres productes i trobi la solució més adient per les seves aplicacions.

Bombes de superfície verticals

Bombes multietapa verticals especialment concebudes per la pressurització de vivendes, sistemes de reg i aplicacions industrials.

Bombes de superfície horitzontals

Bombes multietapa horitzontals especialment concebudes per la pressurització de vivendes, sistemes de reg i aplicacions industrials.

Bombes submergibles - Aigües netes

Bombes per bombeig d'aigües netes, subministraments domèstics, agrícoles, regs per aspersió, goteig i equips de pressió.

Motors Submergibles 4"

Motors submergibles de 4" en bany de líquid refrigerant.

Bombes submergibles - Aigües residuals

Bombes dissenyades per aigües residuals lleugerament carregades o amb sólids.

Bombes de piscina

Bombes centrífuges autoaspirants per piscina, per la circulació i filtració d'aigua en piscines domèstiques i residencials.

Variadors de velocitat

Control de pressió de bombes centrífugues de superfície, sumergides i de circulació d'aigua calenta o freda, ajustant les revolucions del motor en funció de la demanda d'aigua. Redueix el consum elèctric, elimina els cops d'ariet i allarga la vida de la bomba.

Acumuladors i dipòsits

Dipósits de membrana sense manteniment per a aplicacions de pressurització, expansió tèrmica o amortiguació de cops d'ariet.

Grups de pressió

Els grups de pressió amb variador de freqüència són equips tenen com a finalitat proporcionar una pressió constant, fixada prèviament segons les necessitats de la instal·lació, independentment del cabal instantani sol·licitat en cada moment.