SÈRIE PV1 HM (DBM-LOWARA)

Grups de pressió

Característiques

Equip hidropneumàtic composat per una electrobomba Lowara e-HM..P regulada per un variador de freqüència, pel subministrament d'aigua a pressió constant.

La instal·lació d'una electró-bomba de la sèrie e-HM (amb el menor consum d'energia del mercat), junt amb la instal·lació d'un variador Archimede proporciona un retorn molt ràpid de la inversió, amb un estalvi de fins el 43% respecte a sistemes de pressurització tradicionals amb pressòstat o control electrònic de pressió.


FUNCIONAMENT


El variador de freqüència ajusta la velocitat del motor en funció de les necessitats del cabal a la instal·lació, subministrant sempre pressió constant, a més de reduir el consum elèctric elimina els cops d’ariet i allarga la vida de la bomba. La senyal de lectura es realitzada mitjançant un transductor de pressió 4-20mA.


CONFIGURACIÓ


  • Bomba horitzontal e-HM..P de Lowara amb certificat WRAS per ús amb aigua potable.. Eficiència IE 3 en tots els motors trifàsics a partir de 0.75kW. Difusors, eix i camisa exterior en acer inoxidable AISI 304. Impulsors fabricats amb un tecnopolímer especial que els permet treballar amb temperatures de fins 90ºC.
  • Variador de velocitat Archimede amb transductor de pressió 4-20mA. Autoprogramable amb protecció contra treball en sec.
  • Acumulador hidroneumàtic amb baix manteniment de 20L/10bar, amb tapa i manguito en acer inoxidable. Membrana conforme a DIN 4807, especial per aigua potable. Temperatura de treball: -10ºC a 90ºC.
  • Grups 1/3/5 HM..P inclouen vàlvula de retenció, suport variador, manómetre i racor 5 vies.
  • Grups 10 HM..P inclouen vàlvula de retenció, suport variador, vàlvula d'aïllament per acumulador i col·lector 2" fabricat en acer inoxidable AISI 304.
  • Connexió elèctrica amb endoll Schuko per grups monofàsics i caixa de protecció amb magnetotèrmic pels grups trifàsics 10HM..P.

MODELS

PV1 5HM04P07 M M W

Potència 0,7Kw (1CV).

PV1 5HM05P09 M M W

Potència 0,9Kw (1,3CV).